Deelnemende clubs

Wij vermelden uw naam op onze website als u heeft aangegeven deze actie te ondersteunen. Zie hiervoor ook onze spelregels. Na een in verkoop name en een door u aangemelde club plaatsen wij de club die de donatie mag ontvangen plus uw vereniging krijgt een persoonlijke webpagina op deze website. Na gerealiseerde verkoop plus levering zal de gekozen club/stichting/vereniging het gesponsorde bedrag ontvangen.

Brede School ’t WijdeNest


Brede School ’t WijdeNest

Categorie: Cultuur


1 huis verkocht via de club

€ 250

Opgehaald voor de club

Brede School- activiteiten kunnen onder en na schooltijd plaatsvinden. De meeste Brede School activiteiten vinden plaats in verenigingsgebouw de Wiekslag. Sommige activiteiten vinden plaats op locatie. Tevens organiseert de Brede School binnen-schoolse activiteiten op basisschool Roelof van Wienesse In Wijdenes. 

Brede School ’t WijdeNest is een samenwerking tussen de Brede School partners en maatschappelijke instanties, in Wijdenes bedoeld om de doelgroep 0-99 jaar meer kansen te bieden. Brede School ‘t WijdeNest is een samenhangend netwerk van voorzieningen voor kinderen, ouders, volwassenen en senioren. Samen met de partners en vrijwilligers organiseren wij activiteiten welke aansluiten op de visie die de Brede School uitdraagt.

verkleind