Spelregels

Deze actievoorwaarden houden verband met de actie “Van huis naar clubhuis”. De actie wordt georganiseerd door de Piet Swart Vastgoed.

Algemeen

De actie loopt van 1 november 2018 tot 1 november 2025.

Alle personen die deelnemen aan de Actie zijn gebonden aan de bepalingen van deze Actievoorwaarden.

Piet Swart Vastgoed behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie voortijdig te beëindigen.

De Actie

Aan de actie zijn geen kosten voor deelname gebonden.

Iedere huiseigenaar uit de kop van Noord-Holland en West-Friesland mag deelnemen aan de Actie.

Middels het formulier “Meld een huis aan” op de website www.vanhuisnaarclubhuis.nl kunnen huiseigenaren deelnemen. Er kan ook telefonisch of per mail contact worden opgenomen met Piet Swart Vastgoed.

Iedere sportclub of vereniging uit de kop van Noord-Holland en West-Friesland mag deelnemen aan de actie.

Via info@pietswartvastgoed.nl kunnen clubs zich aanmelden.

Na een in verkoop name en een door u aangemelde club plaatsen wij de club die de donatie mag ontvangen plus uw vereniging krijgt een persoonlijke webpagina op deze website.

Termijn

Na het aanmelden van het huis, dient het huis binnen drie jaar verkocht te zijn via Piet Swart Vastgoed.

Donatie

Voor ieder verkocht huis doneert Piet Swart Vastgoed € 250,- inclusief BTW aan de club naar keuze. De donatie komt enkel ten goede aan de clubkas en wordt per bankoverschrijving gestort nadat alle facturen aan Piet Swart Vastgoed zijn betaald.

Promotie

Piet Swart Vastgoed is vrij om foto- en videomateriaal van de donaties aan de deelnemende clubs te maken en te delen op eigen online kanalen en in de media.