Deelnemende clubs

Wij vermelden uw naam op onze website als u heeft aangegeven deze actie te ondersteunen. Zie hiervoor ook onze spelregels. Na een in verkoop name en een door u aangemelde club plaatsen wij de club die de donatie mag ontvangen plus uw vereniging krijgt een persoonlijke webpagina op deze website. Na gerealiseerde verkoop plus levering zal de gekozen club/stichting/vereniging het gesponsorde bedrag ontvangen.

She Sings popkoor


She Sings popkoor

Categorie: Cultuur


1 huis verkocht via de club

€ 250

Opgehaald voor de club

She Sings is een spetterend popkoor dat bestaat uit ongeveer 20 ladies. Ze repeteren iedere vrijdagmiddag in cultureel centrum Het Trefpunt in Wognum.

Het koor is in maart 2006 opgericht en ze zingen nummers die zoveel mogelijk gekozen worden door de leden zelf. Ze worden begeleid op de piano door dirigent Laura Tesselaar.

Laura weet als geen ander de juiste toon te treffen voor wat betreft muzikaliteit, inzet en vooral plezier in het zingen.

She Sings neemt deel aan korenfestivals. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de welbekende korendagen in Paradiso of de regionaal bekende korendagen in Medemblik.

IMG 6518 aangepast

16-4-2021 Digitale uitreiking tijdens de digitale repetitie!