Deelnemende clubs

Wij vermelden uw naam op onze website als u heeft aangegeven deze actie te ondersteunen. Zie hiervoor ook onze spelregels. Na een in verkoop name en een door u aangemelde club plaatsen wij de club die de donatie mag ontvangen plus uw vereniging krijgt een persoonlijke webpagina op deze website. Na gerealiseerde verkoop plus levering zal de gekozen club/stichting/vereniging het gesponsorde bedrag ontvangen.

Geert Schipper


Geert Schipper

Categorie: Sporters


1 huis verkocht via de club

€ 250

Opgehaald voor de club

Ik ben Geert Schipper, geboren op 20 september 1977, getrouwd, heb 3 dochters en woon in Spanbroek. Sinds een vliegtuigongeluk in 2004 heb ik een incomplete dwarslaesie bij wervel L2 en ben ik rolstoelgebruiker.  Sinds 2005 ben ik bijzonder actief in verschillende aangepaste sporten. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen.

In 2012 kwam ik via het handbiken in aanraking met de triatlon. Een uitdagende tak van sport bestaande uit 750 meter zwemmen, 20 kilometer handbiken en 5 kilometer wheelen. Mijn hobby is inmiddels mijn werk geworden. In augustus 2014 ben ik opgenomen als PRO triathlonatleet bij de NTB, en behaalde ik de derde plaats op het WK 2014 in Edmonton (Canada). Vervolgens behaalde ik in 2015 een vierde plaats op het WK in Chicago (VS) , een derde plaats op het WK in Rotterdam 2016 en zilver medaille tijdens de Paralympics in Rio. In 2017 en 2018 werd ik tweede tijdens het WK.

IMG 6688