Deelnemende clubs

Wij vermelden uw naam op onze website als u heeft aangegeven deze actie te ondersteunen. Zie hiervoor ook onze spelregels. Na een in verkoop name en een door u aangemelde club plaatsen wij de club die de donatie mag ontvangen plus uw vereniging krijgt een persoonlijke webpagina op deze website. Na gerealiseerde verkoop plus levering zal de gekozen club/stichting/vereniging het gesponsorde bedrag ontvangen.

Fanfare St. Gregorius


Fanfare St. Gregorius

Categorie: Cultuur


1 huis verkocht via de club

€ 250

Opgehaald voor de club

St. Gregorius staat ook wel bekend als ‘de gezelligste fanfare uit Noord Holland’. Onder deskundige leiding wordt fanatiek muziek gemaakt en laat de fanfare vaak en goed van zich horen. De leden leven altijd vol enthousiasme en gezonde spanning toe naar een optreden. Samen repeteren, nazitten en presteren op concerten is voor velen een geslaagde combinatie.

Iedere donderdagavond wordt er met veel plezier en enthousiasme gemusiceerd in cultureel centrum Bessie te Nibbixwoud. Het orkest bestaat uit ruim 35 leden en heeft aardig wat jeugd in haar gelederen. Binnen Nibbixwoud en omstreken heeft Gregorius een actieve rol. Concerten, serenades, festivals, maar ook bij de intocht van Sinterklaas, Koningsdag, carnaval, dodenherdenking, gehandicaptenvoetbal en in de kerk: de fanfare is erbij.

Het doel is om op elke plek, in elke situatie mooie, goed in het gehoor liggende muziek te maken. Mensen worden vrolijk van muziek, zowel de muzikanten als de toehoorders. Dit willen we graag zo houden!

img 5582