Deelnemende clubs

Wij vermelden uw naam op onze website als u heeft aangegeven deze actie te ondersteunen. Zie hiervoor ook onze spelregels. Na een in verkoop name en een door u aangemelde club plaatsen wij de club die de donatie mag ontvangen plus uw vereniging krijgt een persoonlijke webpagina op deze website. Na gerealiseerde verkoop plus levering zal de gekozen club/stichting/vereniging het gesponsorde bedrag ontvangen.

Caecilia Muziektheater


Caecilia Muziektheater

Categorie: Cultuur


2 huizen verkocht via de club

€ 500

Opgehaald voor de club

Caecilia is een musicalvereniging uit Langedijk die jaarlijks twee voorstellingen neerzet. In 1910 begonnen als operettekoor en is uiteindelijk een musicalvereniging geworden! Caecilia draagt al meer dan 100 jaar bij aan het verenigingsleven van Langedijk en biedt een podium aan amateurspelers die met passie zang, spel en dans combineren.

Ze hebben een jeugdgroep in de leeftijd van 8 tot 18 jaar en een volwassengroep die 18+ is. Elke groep repeteert voor een eigen musical. Op dit moment repeteert de jeugdgroep voor de musical Junglebook die zij in februari 2020 zullen opvoeren. De volwassengroep repeteert voor de musical Hairspray en zij zullen in november 2019 op de planken staan!

Uitreikingen:

 08ac0538 b2f3 4a2f 8090 6cf02f398bde  IMG 6353