Deelnemende clubs

Wij vermelden uw naam op onze website als u heeft aangegeven deze actie te ondersteunen. Zie hiervoor ook onze spelregels. Na een in verkoop name en een door u aangemelde club plaatsen wij de club die de donatie mag ontvangen plus uw vereniging krijgt een persoonlijke webpagina op deze website. Na gerealiseerde verkoop plus levering zal de gekozen club/stichting/vereniging het gesponsorde bedrag ontvangen.

JoMeGiNi


JoMeGiNi

Categorie: Stichting


2 huizen verkocht via de club

€ 500

Opgehaald voor de club

JoMeGiNi is een vrijwilligersorganisatie voor de jeugd uit Nibbixwoud en omstreken. De JoMeGiNi organiseert groepsavonden en diverse evenementen voor kinderen van groep 3 (ongeveer 6 jaar) tot en met de eerste klas (ongeveer 12 jaar). Van maandag tot en met vrijdag is er iets te doen. Elke leeftijdscategorie heeft zijn eigen avond. Tussen 18:30 en 20:00 zijn er het hele jaar door activiteiten als knutselen, sporten, koken, speurtochten, etc. De invulling van de groepsavonden bedenkt de leiding in samenspraak met de kinderen. Naast de deze groepsavonden organiseert JoMeGiNi ook diverse evenementen. Denk aan Sinterklaas, Kerst, Pasen, openingsdag, carnaval, dauwtrappen (een tweedaags evenement), een fancy fair en ons grootste evenement, de kampweek.

De JoMeGiNi is een zelfstandige organisatie die wordt geleid door 35 jongeren tussen de 18 en 27 jaar. We hebben elk jaar ongeveer 170 leden afkomstig uit Nibbixwoud en de omliggende dorpen. De activiteiten van de JoMegiNi worden gefinancierd door de contributie van de leden, verschillende fondsen en, een heel belangrijk onderdeel van onze inkomsten, onze eigen fancy fair. Dit is een tweedaags feestweekend, waarbij we een rad van fortuin hebben staan, spellen en een bar. Met deze inkomsten houdt de leiding de vereniging draaiende. De kracht van de JoMeGiNi zijn de superenthousiaste leidinggevenden, die doorgaans ook allemaal zelf als kind hebben meegedaan aan activiteiten van de vereniging. Zij zetten zich heel hard in en spenderen veel tijd om elke avond en elk evenement weer tot een succes te maken.

IMG 9643